Skrivnostna fotografija novega hyundaia

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Hyundai bo kmalu predstavil avtomobil, ki najavlja njihovo prihodnost.
Oglej si celoten članek

Hyundai je na spletu pokazal prvo skico konceptnega električnega avtomobila, ki nakazuje na dizajn prihodnjih vozil korejskega proizvajalca. Konceptno vozilo so poimenovali 45, premierno pa bo predstavljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu v meseca septembra.

Avto Mali hyundai, ki je lahko tudi prvi avto pri hiši

"Novi koncept poudarja našo oblikovalsko smer k dinamičnim, športnim linijam," pravijo v podjetju, kjer so poudarili, da bo popolnoma električni konceptni avtomobil deloval kot simbolični mejnik Hyundaieve prihodnje EV zasnove.

Avto To je najmanjši Hyundaijev križanec

Govori se, da Hyundai razvija povsem novo namensko platformo za EV vozila, na kateri bil lahko proizvajali tudi večja vozila, kot zdaj, ko imajo v paleti križanca kono electric in ioniqa, oba pa ponujata tudi hibridne pogonske sklope.

Avto Hyundai v podjetje hrvaškega Elona Muska vložil 80 milijonov evrov!

Novo platforma naj bi uporabljala tudi sestrski znamki Genesis in Kia.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.