Slovenec na Bolhi prodaja batmobil

Foto: bolha.com Batmobil Foto: bolha.com Batmobil Foto: bolha.com Batmobil Foto: bolha.com Batmobil Foto: bolha.com Batmobil Foto: bolha.com Batmobil
Na Bolhi Slovenec prodaja dvovratno toyota celico, predelano v batmobil.
Oglej si celoten članek

Za osnovo predelave v vozilo iz filma Batman služi avtomobil toyota celica.

V oglasu je navedeno, da je avtomobil ročno izdelan po načrtih oblikovalca. Uporabljen je bil v parodiji filmu o Batmanu. V predelavo štirisedežnika je bilo vloženih več kot 180 delovnih ur.

Prodajalec je v oglasu pripisal, da ima črni batmobil klimo, je dobro ohranjen in idealen za pustne povorke ali druge dogodke. Avtomobil ima 196.000 prevoženih kilometrov, cena pa se prilagaja dogovoru. Možna je tudi menjava.

Prodajalca smo priklicali na telefon. Pojasnil je, da ga bolj kot resni kupci zaenkrat kličejo novinarji. Primorcu so pri predelavi pomagali oblikovalec in dva avtokleparja. Pojasnil je, da cena glede na starost avtomobila ni visoka, bolj kot za na cesto pa je primeren za prireditve. O možnosti izposoje ni razmišljal.

Prodajalec nam je še povedal, da bo, ko bo produkcija zaključena, na ogled tudi parodija na film Batman, v kateri vlogo odigra tudi omenjeno vozilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.