Avto
196 ogledov

Slovenec na Bolhi prodaja batmobil

Batmobil
1/6
bolha.com
Na Bolhi Slovenec prodaja dvovratno toyota celico, predelano v batmobil.

Za osnovo predelave v vozilo iz filma Batman služi avtomobil toyota celica.

V oglasu je navedeno, da je avtomobil ročno izdelan po načrtih oblikovalca. Uporabljen je bil v parodiji filmu o Batmanu. V predelavo štirisedežnika je bilo vloženih več kot 180 delovnih ur.

Prodajalec je v oglasu pripisal, da ima črni batmobil klimo, je dobro ohranjen in idealen za pustne povorke ali druge dogodke. Avtomobil ima 196.000 prevoženih kilometrov, cena pa se prilagaja dogovoru. Možna je tudi menjava.

Prodajalca smo priklicali na telefon. Pojasnil je, da ga bolj kot resni kupci zaenkrat kličejo novinarji. Primorcu so pri predelavi pomagali oblikovalec in dva avtokleparja. Pojasnil je, da cena glede na starost avtomobila ni visoka, bolj kot za na cesto pa je primeren za prireditve. O možnosti izposoje ni razmišljal.

Prodajalec nam je še povedal, da bo, ko bo produkcija zaključena, na ogled tudi parodija na film Batman, v kateri vlogo odigra tudi omenjeno vozilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.