Avto
84 ogledov

Najbolj resnicoljubni oglas za BMW

BMW serije 3 E46 Wikimedia
"Kilometri so realni, če komu niso všeč, mu jih lahko zvrtim nazaj, kot delajo vsi. Prosim da 'švercarji' in podobni 'pacienti' ne kličejo." Oglas za 12 let star BMW, vreden pohvale in posnemanja.

Na spletnem avtomobilskem oglasniku Avto.net je bil danes oddan oglas za BMW serije 3 z dizelskim 2,0-litrskim motorjem. Poseben je zato, ker v nasprotju z veliko večino oglasov prodajalec očitno nima namena olepševati stanja svojega vozila, v zameno pa zahteva tudi pošten odnos potencialnih kupcev. 

Splošni opis: "Avto je v dobrem stanju, sigurno pa ima svoja leta. Če vam po pravici povem, je poraba na avtocesti pri 100 km/h 4,9 litra."

Zakaj se ga želi znebiti: "Prodajam, ker sem dobil službo vrtnarja in kupil sem si kangooja, BMW-ja je škoda."

O tem, zakaj ima avto na merilniku 290 tisoč kilometrov: "Mogoče so komu preveliki kilometri, so realni. Če pa komu niso všeč, mu jih lahko zavrtim nazaj kot to delajo ostali."

Kakšne kupce išče: "Prosim da švercerji in podobni pacienti nikar ne kličejo in zbijajo ceno, še preden avto vidijo. Tudi posamezniki, ki nimajo drugega dela kot da čebljajo po telefonu in sprašujejo bedarije, odpadejo. Tudi pacienti, ki samo enkrat pocingljajo - zvrcnejo, in prekinejo, ne kličite rajši, če niste resni in nimate denarja ... Vem da je kriza, vse razumem, vsi smo v istem dreku, samo ne zamerite, nisem Rdeči križ."

Kako naj ga kontaktirajo: "Če se le da, kličite na GSM, ker razne zmenkarije z smsi in maili mi ne pašejo. Kdor je resen in ima denar, bo poklical."

In za konec: "Lepo vas pozdravljam, kdor ga bo vzel, dobi še liter cvička zraven."

Ima nas, da bi kar poklicali, kaj pa vas?

Komentarjev 1
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 12:28 04.september 2013.

    "Prodajam, ker sem dobil službo vrtnarja in kupil sem si kangooja, BMW-ja je škoda." Ja to bo to ja. Jaz pa sem stran vrgel vse nogice ker imam raje popcorn kot kislo repo.