Avto
122 ogledov

Prodajalec: Z njim ujamete formulo

Renault 19 Renault
"Če se želite počutiti, kot so se počutili frajerji v 90. letih, je ta avto nalašč za vas. Čeprav šteje 17 let, ga za temu primerno ceno lahko dobite," se glasi začetek oglasa za slovenski renault 19 na enem izmed slovenskih spletnih strani za prodajo vozil.

Slovenski voznik pri nas nekdaj priljubljenega in na cesti močno zatopanega renaulta 19 se je v želji, da bi hitreje prodal svoje vozilo, domislil izvirnega oglasa, ki se glasi takole: "Odpeljali se boste v družbi airbaga, servovolana in kvalitetne glasbe, ki vam jo pustim zraven, ki je zaznamovala 90. Ob pragovih se sicer pozna malo rje, ampak to tako ali tako ni avto za lovit punce, je pa hiter, tako da z njim lahko ujamete formulo. Če pa ujamete kakšno srno, lahko poslušate glasbo dolgo v noč, saj sem notri vstavil nov akumulator. Mogoče se vam oglas zdi duhovit, ampak tak je tudi avto. Čeprav se boste kdaj vozili sami, se boste počutili, kot da imate s seboj popotnika, ki mu lahko zaupate. Mašina dela, zavore takisto, luči. Priporočam le zamenjavo gum, saj so zlizane bolj kot kozarec za štamperle vaške gostilne. Poleg tega pa ne vem, kako bi ta avto sploh lahko prodal, zato sem napisal tak oglas. Prodajam ga pa zato, ker se je v luknjo mojega študentskega žepa pretihotapil manjši bankrot ..."

Nekarambolirano vozilo letnik 1995 na tej strani prodaja za ceno 250 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.