Slovenski šampion namesto na klasiko na policijo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Večkratna slovenska reli prvaka Aleks Humar in Florjan Rus sta morala odpovedati nastop na italijanski klasiki. Nastop na reliju San Remo so jima preprečili taotvi.
Oglej si celoten članek

Nepridipravi so vlomili v trening vozilo in iz njega vzeli precej opreme in tudi polovico zapiskov s hitrostnih preizkušenj relija San Remo.

Slovenska državna prvaka v reliju Aleks Humar in Florjan Rus bi morala ta konec tedna nastopiti na slavnem reliju San Remo, ki je bil desetletja klasika tudi svetovnega prvenstva v reliju. Dirka je bila letos druga preizkušnja pokala Renault Clio R3T, v katerem se z novim želita letos dokazati tudi v močni mednarodni konkurenci.

Okradena med večerjo

Slovenska posadka je v San Remu že opravila prvi del popisa tekmovalne proge. V torek zvečer sta svoje zasebno vozilo za ogled proge parkirala in se odpravila na večerjo. Ko sta se po njej hotela podati še na ogled nočne 46-kilometrske hitrostne preizkušnje, sta opazila, da so v njun avtomobil vlomili nepridipravi.

Odnesli so jima ves denar, ki je ostal v vozilu, poleg tega pa še sistem interfonov s slušalkami, celotne zapiske prvega dela relija in še nekaj opreme. Ker sta morala biti Humar in Rus naslednji dan na policijski postaji, v tem času pa je bil uradni termin za drugi del popisa proge, sta svoj nastop na reliju San Remo morala odpovedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.