Smart fortwo cabrio za prost pogled v nebo

Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio Foto: Smart Smart fortwo cabrio
Smart fortwo je izgubil trdo streho in postal cabrio. Miniavto bo od spomladi še bolj atraktiven.
Oglej si celoten članek

Posebnost smarta fortwo cabrio je seveda streha, ki omogoča prost pogled v nebo. Imenuje se Tritop, iz imena pa izhaja, da omogoča tri različne načine uporabe - zaprtega, delno odprtega ali povsem spravljenega. 

Pri Smartu obljubljajo, da je mehka streha, ki je na voljo v različnih barvnih odtenkih, zelo trpežna in zvočno izolativna, za popolno odpiranje ali zapiranje pa potrebuje 12 sekund časa. Razpreti jo je mogoče tudi na daljavo prek daljinskega ključa.

Vendar vse le ni zgolj avtomatsko. Če želi lastnik ustvariti popoln videz kabrioleta, potem mora ročno odstraniti nosilca med A in B stebričkoma. K sreči gresta nosilca lahko v prtljažnik.

Karoserija oziroma predvsem podvozje smarta fortwo cabria je dodatno ojačano, da omogoča boljšo togost karoserije in varne brezstrešne užitke. Glede motorjev ni posebnosti, kot običajni fortwo je na voljo v treh različicah enolitrskega motorja. Opremski paketi so štrije.

Po predstavitvi na frankfurtsekm salonu sredi septembra bo prve kupce zapeljal prihodnjo pomlad.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.