Steve Jobs bi zaploskal lodgyju

Foto: Andrej Leban Dacia lodgy Foto: Andrej Leban Dacia lodgy Foto: Andrej Leban Dacia lodgy Foto: Andrej Leban Dacia lodgy Foto: Andrej Leban Dacia lodgy
Družinski enoprostorec lodgy preseneti v marsikaterem pogledu. Preprostost in uporabnost sta še vedno glavni zapovedi pri njegovi zasnovi. Da bi bila filozofija še bolj v skladu z znamenitim Applom, pa poskrbi navigacijska naprava.
Oglej si celoten članek

Napravili smo prve kilometre v Dacijinem novem igralcu med enoprostorneži C-segmenta. Naša prva ocena je, da je lodgy logičen nizkocenovni odziv v časih, ko družine dvakrat obrnejo vsak zasluženi evro. Cena se bo v Sloveniji začela že pod 10 tisoč evri in bo tako konkurirala enoprostorcem B-segmenta, številne so prvič v daciah uporabljene tehnologije, vključno z novimi motorji.

Za piko na i pa poskrbi zmogljiv infotainment sistem, ki v duhu najnovejših računalnikov z emblemom obgrizenega jabolka nima več CD-enote. Ker je nihče več ne potrebuje, a tega marsikateri tudi premium proizvajalec avtomobilov še ne dojema. Skratka, ne podcenjujte Romunov.

Obširno o lodgyju na našem portalu v petek dopoldne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.