Avto
11 ogledov

Steve Jobs bi zaploskal lodgyju

Dacia lodgy
1/5
Andrej Leban
Družinski enoprostorec lodgy preseneti v marsikaterem pogledu. Preprostost in uporabnost sta še vedno glavni zapovedi pri njegovi zasnovi. Da bi bila filozofija še bolj v skladu z znamenitim Applom, pa poskrbi navigacijska naprava.

Napravili smo prve kilometre v Dacijinem novem igralcu med enoprostorneži C-segmenta. Naša prva ocena je, da je lodgy logičen nizkocenovni odziv v časih, ko družine dvakrat obrnejo vsak zasluženi evro. Cena se bo v Sloveniji začela že pod 10 tisoč evri in bo tako konkurirala enoprostorcem B-segmenta, številne so prvič v daciah uporabljene tehnologije, vključno z novimi motorji.

Za piko na i pa poskrbi zmogljiv infotainment sistem, ki v duhu najnovejših računalnikov z emblemom obgrizenega jabolka nima več CD-enote. Ker je nihče več ne potrebuje, a tega marsikateri tudi premium proizvajalec avtomobilov še ne dojema. Skratka, ne podcenjujte Romunov.

Obširno o lodgyju na našem portalu v petek dopoldne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.