Številni novi audijevi modeli, predvsem suvi

Foto: Audi
Foto: Audi
Audi namerava v naslednjih nekaj letih predstaviti 11 novih modelov, s čimer bo modelno paleto iz 49 razširil na kar 60 modelov.
Oglej si celoten članek

Audi je novico objavil ob podatku, da so letos prodali že 1,5 milijona vozil, s čimer so cilj za leto 2015 presegli za dve leti.

"Še naprej bomo razvijali nove produkte. V njih vidimo velik potencial, še posebej v segmentu SUV vozil in med najbolj prestižnimi modeli," je dejal prvi mož Audija Rupert Stadler.

V boj z BMW

Takšna odločitev je bila precej pričakovana, saj bo največji rival, BMW, že prihodnje leto na cesto poslal številne nove različice, med katerimi izstopajo serija 2, X4 in tudi povsem novi model, ki bo baziral na konceptu Active tourer.

Kateri bodo novi modeli s štirimi prstani v maski, v Ingolstadtu niso pojasnili, verjetno pa bo med gonilnim močmi nove ofenzive najmanjši SUV Q1, med zanimivejše novosti pa bo sodil tudi športni model S1 z 225 konjskimi močmi. Pričakujemo lahko tudi povsem novi Q7 in novo generacijo TT-ja, govori se tudi prestižnih modelih Q8 in A9.

Cilj Audija je do leta 20120 povečati prodajo svojih modelov na dva milijona na leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:19 25. December 2013.

    in vsi si bodo enaki med sabo, kot doslej.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.