Stigovih pet najslabših avtomobilov

Foto: Žurnal24 Top Gear, Stig Foto: TVR TVR saagaris Foto: TVR TVR saagaris Foto: TVR TVR saagaris Foto: TVR TVR saagaris Foto: TVR TVR saagaris Foto: Fiat Fiat multipla Foto: Fiat Fiat multipla Foto: Fiat Fiat multipla Foto: Fiat Fiat multipla Foto: Fiat Fiat multipla Foto: Dodge Dodge charger Foto: Dodge Dodge charger Foto: Dodge Dodge charger Foto: Dodge Dodge charger Foto: Dodge Dodge charger Foto: Cadillac Cadillac escalade Foto: Cadillac Cadillac escalade Foto: Cadillac Cadillac escalade Foto: Cadillac Cadillac escalade Foto: Cadillac Cadillac escalade Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 8C Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 8C Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 8C Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 8C Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 8C
Britanski dirkač Ben Collins, bolj znan kot skrivnostni dirkač „The Stig“ iz popularne britanske TV oddaje Top Gear je sestavil lestvico petih najslabših avtomobilov, ki jih je kdajkoli vozil.
Oglej si celoten članek

Ben Collins, do nedavnega oznan kot "The Stig", misteriozni testni voznik planetarno popularne TV oddaje Top Gear je za najslabši avtomobil, ki ga je vozil v karieri izbral prelepo alfo romeo 8C. Svojo odločitev je 53-letni Britanec obrazložil, da se je avtomobil na zaviti gorski cesti Fluela Pass v švicarskih alpah obnašal zelo nemirno, alfo pa označil za neuravnoteženo.

Za alfo se je Britanec spravil še na fiatovo multiplo. Dejal je, da se kompaktni enoprostorec ni izkazal za slabega na testu, a je dejal, da je voznik v njem videti smešen. Naslednji na seznamu je cadillac escalade, luksuzni SUV in ljubljenec populacije raperjev. Britanec mu zameri previsoko porabo in katastrofalne vozne karakteristike. Za terencom se je znašel še en primerek ameriške avtomobilske industrije, novi dodge charger, ki naj bi bil pretežak, ima pa tudi katastrofalen avtomatski menjalnik, navaja Collins in dodaja, da bi mu lahko bil chevrolet camaro za vzor.

Zadnje mesto na seznamu zavzema britanski TVR saagris, avtomobil, ki uteleša vse najslabše, ko govorimo o obliki, smatra Collins in navaja še druge pomanjkljivosti. Elektronika zna pogosto zatajiti, sedeži so neudobni, pri uporabi menjalnika pa si lahko poškodujete ramo, zaključuje Britanec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.