Strašljiv posnetek z avtoceste: Tovornjak drvel v napačno smer, voznika še iščejo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Iščejo voznika tovornjaka romunskih registrskih oznak.
Oglej si celoten članek

Okoli poldneva so na avtocesti pri Brezničkem Humu na Hrvaškem opazili voznika tovornjaka, ki je vozil v napačno smer.

Zaenkrat ni znano, kako je vozniku uspelo zapeljati v napačno smer. Nekaj ​​pred 13. uro so za hrvaški portal 24sata na Policijski upravi Varaždin potrdili, da gre za tovorno vozilo romunske registracije.

xxx

Vozniku naj bi nekje na avtocesti uspelo obrniti in začeti voziti v pravo smer, tako da se je odpeljal v Zagreb. Na srečo do nesreče ni prišlo, policija pa voznika in tovornjak še išče. Hrvaški policisti prosijo voznike, naj bodo pri vključevanju na avtocesto pozorni na smer vožnje. Vožnja v napačno smer je poleg prekrška lahko tudi usodna, so še opozorili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:01 10. Maj 2023.

    Drvela je vaša pamet v pogubo....Lepo se vidi, da je takoj, ko je zapeljal z napačnega dovoza to ugotovil in …

  • 18:57 9. Maj 2023.

    idiot se ne znajde celo pot,zamuja nenormalno ,nazadnje fali,plus tega pa ga takograf drži za jajca in mora počivat ,pol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.