Strašljivi prizori s tehničnih pregledov

Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Tehnični pregled Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Tehnični pregled Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu Foto: KÜS Odbitki na tehničnem pregledu
Zaposleni na tehničnih pregledih, ki preverjajo ohranjenost in ustrezno tehnično opremljenost vozil, doživijo vse sorte presenečenj. Ponujamo nekaj zelo odbitih primerov in rešitev domačih mojstrov, ki na ceste nikakor ne sodijo.
Oglej si celoten članek

Fotografije so bile posnete pri partnerjih organizacije KÜS, ki po vsej Nemčiji opravlja službo tehničnih pregledov. 

Mestoma strašljive rešitve, da bi le prihranili nekaj evrov, ali še huje - da bi olepšali svoje vozilo, si oglejte v zgornji galeriji. 

Kateri je vaš "najljubši"?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:11 26. Marec 2016.

    no, smo tudi že spačka peljali na tehničnega ki ni imel podnov, samo z japonskim papirjem za modelarje, s katerim …

  • 15:41 25. Marec 2016.

    Sej upam, da veste, da to ni pri nas

  • 14:55 25. Marec 2016.

    Ne vem, kako je lahko zavorni disk ostal tako na mestu, če ga razen ploščic nič več ne drži... In …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.