Avto
180 ogledov

Strašljivi prizori s tehničnih pregledov

Odbitki na tehničnem pregledu
1/17
KÜS
Zaposleni na tehničnih pregledih, ki preverjajo ohranjenost in ustrezno tehnično opremljenost vozil, doživijo vse sorte presenečenj. Ponujamo nekaj zelo odbitih primerov in rešitev domačih mojstrov, ki na ceste nikakor ne sodijo.

Fotografije so bile posnete pri partnerjih organizacije KÜS, ki po vsej Nemčiji opravlja službo tehničnih pregledov. 

Mestoma strašljive rešitve, da bi le prihranili nekaj evrov, ali še huje - da bi olepšali svoje vozilo, si oglejte v zgornji galeriji. 

Kateri je vaš "najljubši"?

Komentarjev 5
  • McClain 08:11 26.marec 2016.

    no, smo tudi že spačka peljali na tehničnega ki ni imel podnov, samo z japonskim papirjem za modelarje, s katerim se prevlečejo krila, je bil polepljen in z nitro lakom premazan da ga napne in zategne. Pa malo katrana čez. ...prikaži več. Zgledalo je superm držalo pa nič. Pa pravi na tehničnem ko sprsti malo poropota gor: "To je pa tako kot bi bilo s cikret papirjem pošvasano."Mal smo se režal, a je šlo skoz. Za domač show, čez nekaj dni smo vzorno uredili.

  • stanekos 15:41 25.marec 2016.

    Sej upam, da veste, da to ni pri nas

  • DasAuto 14:55 25.marec 2016.

    Ne vem, kako je lahko zavorni disk ostal tako na mestu, če ga razen ploščic nič več ne drži... In tista z žebljem v gumi - nič čudnega, če na notranji strani niti ne vidiš gume. Če bi puščala, potem ...prikaži več bi se že odkrilo napako, tako pa popolnoma razumljivo da je tako. Ostali so pa res brez komentarja.