Superpolicist ubežnika vrgel iz tira

Viralni video policista, ki je v stilu Terminatorja peš napadel avto ubežnika.
Oglej si celoten članek

Kamere na armaturnih ploščah res posnamejo vse mogoče situacije. Med finalni izbor za leto 2014 pa se gotovo uvršča najnovejši video policijskega lova na kršitelja v osrčju Rusije, v republiki Tatarstan. Kriminalec se je v svojem terenskem vozilcu spretno izogibal oviram na ozki cesti in skušal uiti zasledovalcem.

Na koncu pa na sceno v ledeno-mrzli noči kar po dveh nogah skoči super-policist. Terminatorski stil napada na avtomobil je ubežnika spravil iz tira. Sledilo je naglo zaviranje in ... Kako se je končal lov, sicer video ne prikazuje, lahko pa sklepamo, da ubežnik ni imel veliko možnosti proti adrenalina polnemu možu postave.

Komentatorji pod videom, ki je bil sicer posnet že pred časom, a je šele sedaj prišel v javnost, se šalijo, da bi lahko policist tekmoval kar z Husainom Boltom, čeprav je jasno, da je bila hitrost lova na zasneženi cesti precej nižja od tistih na zasneženih cestah. Ampak najhitrejši Zemljan gotovo ne premore toliko poguma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.