Avto
7 ogledov

Superpolicist ubežnika vrgel iz tira

Policist na lovu Youtube
Viralni video policista, ki je v stilu Terminatorja peš napadel avto ubežnika.

Kamere na armaturnih ploščah res posnamejo vse mogoče situacije. Med finalni izbor za leto 2014 pa se gotovo uvršča najnovejši video policijskega lova na kršitelja v osrčju Rusije, v republiki Tatarstan. Kriminalec se je v svojem terenskem vozilcu spretno izogibal oviram na ozki cesti in skušal uiti zasledovalcem.

Na koncu pa na sceno v ledeno-mrzli noči kar po dveh nogah skoči super-policist. Terminatorski stil napada na avtomobil je ubežnika spravil iz tira. Sledilo je naglo zaviranje in ... Kako se je končal lov, sicer video ne prikazuje, lahko pa sklepamo, da ubežnik ni imel veliko možnosti proti adrenalina polnemu možu postave.

Komentatorji pod videom, ki je bil sicer posnet že pred časom, a je šele sedaj prišel v javnost, se šalijo, da bi lahko policist tekmoval kar z Husainom Boltom, čeprav je jasno, da je bila hitrost lova na zasneženi cesti precej nižja od tistih na zasneženih cestah. Ampak najhitrejši Zemljan gotovo ne premore toliko poguma. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.