Suzuki ima že drugi velik evropski avto

Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace Foto: Suzuki suzuki swace
Suzuki, ki je znan predvsem kot izdelovalec majhnih avtomobilov, je v svojo ponudbo uvrstil že drugi veliki avtomobil v zadnjega pol leta.
Oglej si celoten članek

Tudi ta je darilo velike partnerice. Tako kot pri križancu across gre za preimenovano toyoto. Karavanska corolla TS se namreč pri Suzukiju po novem imenuje swace.

Foto: Suzuki suzuki swace

NOVOST Toyotino darilo Suzukiju

Toyotin je tudi pogon in sicer šibkejši hibridni pogonski sklop, ki ga sestavljajo 1,8-litrski bencinski motor z Atkinsonovim ciklusom, elektromotor in planetno gonilo, razvije pa sistemsko moč 90 kilovatov oziroma 122 'konjev'. Pogon je seveda tudi v tem primeru speljan na prednji kolesi.

Foto: Suzuki suzuki swace

Poleg obvezne menjave logov in drugih insignij znamke se swace od corolle loči predvsem po prednjem delu, na katerem izstopa velika maska hladilnika s satastim vzorcem in izrazitima okvirjema za meglenke ob strani. Žarometa se ob njenem robu zavihata navzdol in popolnoma svetita v tehnologiji led. Suzuki bo swace ponudil v sedmih barvah v kombinaciji s 16-palčnimi športno oblikovanimi kolesnimi platišči.

Netipični karavan Avto, ob katerem še ribičem zmanjka laži

V notranjosti izstopa predvsem Suzukijev volanski obroč, nekoliko drugačna je tudi grafika infozabavnega sistema, notranjost pa je urejena v črni barvi s srebrnimi ali kromastimi slogovnimi dodatki. Kot vemo že iz corolle TS, si lahko potniki obetajo prostorno in prilagodljivo potniško kabino in prtljažnik, prav tako pa tudi soliden in povezljiv infozabavni sistem in izčrpno varnostno tehniko.

Foto: Suzuki suzuki swace

Suzuki bo swace v Evropi predvidoma začel prodajati tekom zime, ko bo znanih tudi več podrobnosti o njegovi dostopnosti in ceni.

Avto Najboljši čmrlj leta 2019

Foto: Suzuki suzuki swace

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.