Suzuki prenovil križanca SX4 S-cross

Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift Foto: Suzuki Suzuki S-cross facelift
Pri Suzukiju so prenovil aktualno generacijo križanca SX4 S-cross. Na spletu so se pojavile prve uradne fotografije.
Oglej si celoten članek

Po zamaskiranih fotografijah so na spletu objavljene tudi prve uradne fotografije prenovljenega suzukija SX4 S-cross. Javnost bo lahko japonskega križanca spoznala na jesenskem avtomobilskem salonu v Parizu.

Zunanje spremembe se nanašajo na spremenjene odbijače, modernejšo motorno masko, drugačni so tudi žarometi. Vse to vpliva na markantnejši videz, so prepričani Japonci. Manjše spremembe so doletele tudi potniški prostor. Namenili so mu nekaj prijetnejše, predvsem mehkejše materiale. Manj je trde in manj ugledne plastike. Notranji oblikovalci so se odločili za črno plastiko visokega sijaja, 7-palčni zaslon na dotik podpira tudi sistema za Apple CarPlay in Mirrorlink.

Novosti v motorni paleti

Motorna plaeta bo bogatejša za dva turbobencinska motorja. To sta 1,0-litrski trivaljnji motor z 82 kilovatov moči (112 KM) in 170 Nm navora ter 1,4-litrski štirivaljni motor z 103 kilovatov moči in 220 Nm. Oba sta kombinirana z šestopenjskim ročnim menjalnikom ali sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Vsekolesni allgrip AWD pogon je na voljo v kombinaciji z zmogljivejšim bencinskim motorjem.

V ponudbi ostaja 1,6-litrski DDiS dizelski motor z 88 kilovatov moči (120 KM) v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim ali CVT samodejnim menjalnikom (tudi ta motor je možno kombinrati s štirikolesnim pogonom).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.