Suzuki pri nas začel s sedmimi modeli

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Suzukijeva podružnica madžarske tovarne je v Sloveniji z 31. julijem spet začela s prodajo vozil.
Oglej si celoten članek

Tako kot drugje po Evropi je tudi slovenskim voznikom namenjen celoten Suzukijev program, ki obsega sedem vozil, fokus pa bo pripadel modelu SX-4 S-Cross, o katerem si boste lahko prebrali več prihodnji teden, ko ga bomo prvič preizkusili.

Trgovska mreža obsega sedem trgovcev, ki so locirani v Mariboru, Spodnji Polskavi, Zagorju ob Savi, v okolici Ljubljane v Škofljici in Trzinu, Novi Gorici in Škofji Loki.

"Mreža je živ organizem, zato ni izključeno, da jo bomo v prihodnje širili,“ pravi Peter Verčič, direktor slovenske podružnice Magyar Suzuki Zrt, ki o začetnih prodajnih ciljih še ne želi govoriti: "Začenjamo z ničle. Srednjeročni cilj je uveljavitev na trgu in enoodstotni prodajni delež.“

Verčič dodaja, da bo Suzuki vsako leto na trg poslal po en nov model. Letos je to SX-4 S-Cross, konec prihodnjega leta pa sledi mali crossover, ki bo serijska različica koncepta iV-4 predstavljenega letos na avtosalonu v Frankfurtu.

Pri Suzukiju zaradi cenovne dostopnosti modelov ciljajo na širok krog kupcev, za katere so ob ponovnem vstopu na slovenski trg pripravili popuste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.