Avto
96 ogledov

Suzuki pri nas začel s sedmimi modeli

Suzuki SX-4 S-Cross Gregor Prebil
Suzukijeva podružnica madžarske tovarne je v Sloveniji z 31. julijem spet začela s prodajo vozil.

Tako kot drugje po Evropi je tudi slovenskim voznikom namenjen celoten Suzukijev program, ki obsega sedem vozil, fokus pa bo pripadel modelu SX-4 S-Cross, o katerem si boste lahko prebrali več prihodnji teden, ko ga bomo prvič preizkusili.

Trgovska mreža obsega sedem trgovcev, ki so locirani v Mariboru, Spodnji Polskavi, Zagorju ob Savi, v okolici Ljubljane v Škofljici in Trzinu, Novi Gorici in Škofji Loki.

"Mreža je živ organizem, zato ni izključeno, da jo bomo v prihodnje širili,“ pravi Peter Verčič, direktor slovenske podružnice Magyar Suzuki Zrt, ki o začetnih prodajnih ciljih še ne želi govoriti: "Začenjamo z ničle. Srednjeročni cilj je uveljavitev na trgu in enoodstotni prodajni delež.“

Verčič dodaja, da bo Suzuki vsako leto na trg poslal po en nov model. Letos je to SX-4 S-Cross, konec prihodnjega leta pa sledi mali crossover, ki bo serijska različica koncepta iV-4 predstavljenega letos na avtosalonu v Frankfurtu.

Pri Suzukiju zaradi cenovne dostopnosti modelov ciljajo na širok krog kupcev, za katere so ob ponovnem vstopu na slovenski trg pripravili popuste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.