Suzuki se je uvrstil med povezane znamke

Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect Foto: Suzuki Suzuki Connect
Suzuki je z 8. decembrom v Sloveniji zagnal interaktivno spletno storitev Suzuki Connect, ki bo uporabnikom omogočila dostop do številnih priročnih funkcij.
Oglej si celoten članek

Storitev, za katero pravijo, da na novo raven dviguje odnos med voznikom in vozilom ter Suzukijevo prodajno-servisno mrežo, bo sprva na voljo le lastnikom suzukijev S-cross, ki so bili izdelani po oktobru 2021, pozneje pa bo na voljo tudi za ostale Suzukijeve modele.

Avto Eden najmanjših s štirikolesnim pogonom pri nas

Foto: Suzuki Suzuki Connect

Suzuki Connect bodo lahko uporabniki nosili vedno s seboj, saj bo na voljo preko aplikacije na pametnem telefonu. Ta bo preko podatkovno komunikacijskega modula vozila dostopala do številnih storitev in funkcij za lažjo uporabo avtomobila.

Priljubljen Japonec na testu Ne popravljaj, če dobro deluje

Med drugim bo uporabnika opozarjala, če bo avtomobil pustil odklenjen ali ne bo ugasnil luči, vključuje pa tudi zemljevid, ki bo lastniku pomagal poiskati parkiran avtomobil. Če se bo na avtomobilu pojavila kakšna napaka, bo lahko uporabnik diagnostične podatke delil s pooblaščenim trgovcem ali serviserjem, spremljal pa bo lahko tudi zgodovino voženj ter prejemal obvestila o rednih servisih, morebitnih vpoklicih vozil in servisnih akcijah.

Foto: Suzuki Suzuki Connect

Avto Stanujete na hribu in iščete cenovno ugoden avto s štirikolesnim pogonom?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.