Avto > Iz druge roke
1428 ogledov

Suzuki se je uvrstil med povezane znamke

Suzuki Connect
1/9
Suzuki
Suzuki je z 8. decembrom v Sloveniji zagnal interaktivno spletno storitev Suzuki Connect, ki bo uporabnikom omogočila dostop do številnih priročnih funkcij.

Storitev, za katero pravijo, da na novo raven dviguje odnos med voznikom in vozilom ter Suzukijevo prodajno-servisno mrežo, bo sprva na voljo le lastnikom suzukijev S-cross, ki so bili izdelani po oktobru 2021, pozneje pa bo na voljo tudi za ostale Suzukijeve modele.

Suzuki Ignis Avto Eden najmanjših s štirikolesnim pogonom pri nas

Suzuki Connect | Avtor: Suzuki Suzuki

Suzuki Connect bodo lahko uporabniki nosili vedno s seboj, saj bo na voljo preko aplikacije na pametnem telefonu. Ta bo preko podatkovno komunikacijskega modula vozila dostopala do številnih storitev in funkcij za lažjo uporabo avtomobila.

Suzuki S-Cross Priljubljen Japonec na testu Avto Ne popravljaj, če dobro deluje

Med drugim bo uporabnika opozarjala, če bo avtomobil pustil odklenjen ali ne bo ugasnil luči, vključuje pa tudi zemljevid, ki bo lastniku pomagal poiskati parkiran avtomobil. Če se bo na avtomobilu pojavila kakšna napaka, bo lahko uporabnik diagnostične podatke delil s pooblaščenim trgovcem ali serviserjem, spremljal pa bo lahko tudi zgodovino voženj ter prejemal obvestila o rednih servisih, morebitnih vpoklicih vozil in servisnih akcijah.

Suzuki Connect | Avtor: Suzuki Suzuki

Suzuki Swift Avto Stanujete na hribu in iščete cenovno ugoden avto s štirikolesnim pogonom?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.