Suzuki swift sport se predstavi

Foto: Suzuki
Foto: Suzuki
Suzuki bo sredi septembra na avtosalonu v Frankfurtu javnosti razkril športno različico swifta. Novinec je za 40 milimetrov daljši od predhodnika, v kratkem sporočilu za javnost pa Japonci navajajo še nekaj novosti.
Oglej si celoten članek

Tako bo novi suzukijev kompaktni športni avtomobil ponudil boljše vozne lastnosti, ki so rezultat bolj neposrednega upravljalnega mehanizma, ter ekskluzivno oblikovane zadnje obese. Ekskluzivno za ta model so pri Suzukiju razvili tudi motor, ki ponuja več moči in je hkrati bolj varčen z gorivom, kot predhodnik. Novi 1,6-litrski bencinski motor zmore najvišjo moč 98 kW (134 KM) pri 6.900 vrt/min in 160 Nm pri 4.400 vrt/min.

Japonci ostalih voznih karakteristik zaenkrat ne želijo razkriti, pričakuje pa se, da bo, tako kot njegov predhodnik, ponujal obilico zabave za volanom. V primeru, da se z "zabavo" pretirava, bo swift sport standardno opremljen s sistemom ESP in sedmimi zračnimi blazinami, tudi za kolena voznika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.