Avto
34 ogledov

Suzuki swift sport se predstavi

Suzuki swift sport Suzuki
Suzuki bo sredi septembra na avtosalonu v Frankfurtu javnosti razkril športno različico swifta. Novinec je za 40 milimetrov daljši od predhodnika, v kratkem sporočilu za javnost pa Japonci navajajo še nekaj novosti.

Tako bo novi suzukijev kompaktni športni avtomobil ponudil boljše vozne lastnosti, ki so rezultat bolj neposrednega upravljalnega mehanizma, ter ekskluzivno oblikovane zadnje obese. Ekskluzivno za ta model so pri Suzukiju razvili tudi motor, ki ponuja več moči in je hkrati bolj varčen z gorivom, kot predhodnik. Novi 1,6-litrski bencinski motor zmore najvišjo moč 98 kW (134 KM) pri 6.900 vrt/min in 160 Nm pri 4.400 vrt/min.

Japonci ostalih voznih karakteristik zaenkrat ne želijo razkriti, pričakuje pa se, da bo, tako kot njegov predhodnik, ponujal obilico zabave za volanom. V primeru, da se z "zabavo" pretirava, bo swift sport standardno opremljen s sistemom ESP in sedmimi zračnimi blazinami, tudi za kolena voznika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.