Svoj luksuzni avto prodaja za nekaj kovancev

Foto: Craigslist
Foto: Craigslist
Začetno ceno je lastnik še spustil.
Oglej si celoten članek

"To je vaša priložnost, da dobite enega najbolj vročih avtov leta," k nakupu vabi lastnik oranžnega McLaren 720s. "Veste, da si ga želite."

Zagotavlja, da je avtomobil v odličnem stanju in da ima malo prevoženih kilometrov. Priložnost je po njegovih besedah enkratna in prava kupčija. 

Milijoni na računu pa vam v tem primeru ne morejo pomagati, saj lastnik prodaja avtomobil za 20 bitcoinov. Cena je bila sprva 30 bitcoinov, a jo je kasneje spustil. Sam pravi, da gre za odlično kupčijo, še posebej v primerjavi s pico, za katero je nekdo pred sedmimi leti odštel 10.000 bitcoinov. 

Za en bitcoin je bilo treba danes odšteti nekaj manj kot 18.000 dolarjev. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.