Ta BMW očitno ne bo doživel 2. generacije

Foto: BMW
Foto: BMW
Ali BMW seriji 2 active tourer in gran tourer res ne bosta dobili naslednikov?
Oglej si celoten članek

Morda najbolj kontroverzna modela v BMW paleti pred seboj nimata jasne prihodnosti. Oziroma jo sploh nimata. Tako bi lahko vsaj sklepali po besedah Petra Henricha, produktnega vodje pri BMW, ki je za britanski Autocar spregovoril o bodočih načrtih z enoprostorcema, ki sta ob prihodu na trg povzročila veliko nemira med tradicionalističnimi ljubitelji znamke, za katere so bili enoprostorci manj vredna avtomobilska "rasa."

Heinrich zatrjuje, da sta oba avta "naredila fantastičen posel" glede privabljanja novih strank k znamki, vendar pa da danes nista več v središču zgodbe, ki jo zagovarja BMW. "Videli bomo, kako se bodo kupci gran tourerja premaknili k našim suvom," je dodal Henrich napoved, ki enoprostorski veji serije 2 ne obljublja nič dobrega. 

Bohinj, včeraj Opa, kateri zakrit avto je bil včeraj že v Sloveniji!

BMW je leta 2014 sledil Mercedesu in njegovemu razredu B v razred premijskih enoprostorcev. Samo pet let kasneje so razmerja v avtomobilski industriji precej drugačna, saj kupci množično bežijo iz tega nekoč priljubljenega razreda. Njihovo družinsko uporabnost skušajo znamke nadomestiti s križanci in suvi, pa tudi nadaljnemu razvoju karavanov.

Avto Nova serija 3 touring je tu in obljublja nekaj zanimivega

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:45 20. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.