Tajvanski skuterji se dobro prodajajo tudi v Sloveniji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
SYM v prvi polovici leta z največjo rastjo prodaje.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec motorjev SYM je v prvi polovici leta 2019 prodal rekordnih 215.000 skuterjev, kar pomeni 10 odstotno rast v primerjavi z letom dni nazaj. Poleg dobre prodaje na domačem, Tajvanskem trgu, pri podjetju izpostavljajo prodor v Evropo. 

Za SYM sicer glavnino prodaje predstavlja domači tajvanski trg. Sledita Vietnam in ZDA. Največji trgi v Evropi so Nizozemska, Španija, Italija in Grčija. Rast na skupnem evropskem trgu je 16 odstotna. V Sloveniji je letošnja rast trideset odstotna v primerjavi z lanskim letom.  

Foto: Anže Petkovšek SYM joymax z300

V Sloveniji in na Hrvaškem to znamko zastopajo v podjetju Špan d.o.o.. “Znamka SYM pri nas predstavlja srce moto programa. Z širokim prodajnim programom lahko strankam ponudimo največ,"  pravi Miha Škarič, ki v podjetju Špan d.o.o., kjer skrbijo tudi za razvejano prodajno-servisno mrežo, skrbi za moto program.

Letos sta na slovenske ceste zavila dva popolnoma nova skuterja – Joymax Z in novi HD 300. Prvega zaznamuje 4-taktni motor z direktnim vbrizgom, SYM HD300 pa se uvršča med predstavnike v segmentu visokih koles. Poleg tradicionalnih skuterjev so letos predstavili tudi dva nova modela motorjev - crossover NH X z orientacijo na cesti in bolj avanturistični SYM-NH
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.