Tako hitro umre človek na cesti

Foto: Youtube/Sputnik.by
Foto: Youtube/Sputnik.by
Posnetek hude nesreče mladega motorista in sopotnice je opomin, kako hitro pride do tragedije na cesti zaradi nepazljivosti udeležencev.
Oglej si celoten članek

Posnetek je bil objavljen na Youtubu. Posnela ga je kamera na čeladi drugega motorista, ki je ravno takrat po stranski cesti prišel do križišča glavne ceste Polotsk - Miorj, severno od prestolnice Minsk. 

V tistem trenutku je želel z glavne ceste na levo zaviti 61-letni voznik audija, ko je naravnost pripeljal motorist in treščil v avtomobil. Oba s sopotnico sta poletela po zraku in padla na tla, zaprepaščeni motoristi pa so pohiteli na pomoč. 

Komaj 16-letna sopotnica je naslednji dan v bolnišnici umrla, medtem ko je 19-letni motorist hudo poškodovan.

Pozor, video vsebuje za koga lahko vzemirjujoče prizore

Nesreča se je po pisanju Telegraf.by zgodila že 20. avgusta, vendar policisti še vedno ne vedo natančno, kdo je bil odgovoren za nesrečo, zato so v četrtek pozvali javnost, naj jim priskoči na pomoč z uporabnimi informacijami. Tudi motorist je namreč sodeč po posnetku dokaj hitro pripeljal v križišče, vozniku avta pa je sonce očitno svetilo v oči.

Dogodek, ki je tako prepogost tudi na naših cestah. Vozniki avtomobilov se velikokrat ne prepričajo dovolj dobro, ali imajo prosto smer za zavijanje, ali pa napačno precenijo hitrosti motoristov. Motoristi pa prevečkrat vozijo z neprilagojeno hitrostjo in premalo storijo za lastno varnost, da bi jih drugi lahko pravočasno opazili. 

dezurni@zurna24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 10:31 5. September 2016.

    Pred križiščem 90 omejitev ??? Kje te ti živiš ???

  • 09:23 5. September 2016.

    Avtomobilist je očitno vzel prednost motoristu. Ali ga je res lahko videl glede na precejšnjo hitrost motorja iz tega posnetka …

  • 08:23 5. September 2016.

    BenX tudi ti boš morti penzlek! Veš pa se mladih divjakov več pobije, kot nekih "penzlekov".<br /><br />Ti kar daj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.