Tako so faširali mercedesa SLS

Pozor, spodnjega videa ne glejte, če ste ljubitelj lepih avtomobilov s šibkim srcem. Prikazuje namreč večminutno trpinčenje in četverjenje enega najbolj markantnih avtomobilov zadnjih petih let - mercedes-benza SLS AMG.
Oglej si celoten članek

Kaj je bil razlog za takšno barbarsko početje, ni znano, po poročanju portala Autoevolution pa se je zločin nad prelestno pločevino odvijal nekje v ZDA (tudi zadaj parkirani tovornjak nakazuje na to), kjer ne poznajo milosti do napačno uvoženih artiklov in prav vsi končajo v uničenju. 

Video se prične s transformacijo srebrnega mercedes-benza SLS, ki je bil nov vreden okoli 200.000 evrov, iz kupeja v roadsterja. Za odstranitev strehe je izkušeni upravitelj mučilnega stroja - žerjava - potreboval le kaki dve sekundi. Nato pa s filigransko natančnostjo nadaljuje izživljanje nad avtomobilom in mu trga kos za kosom - galebja vrata, rezervoar, pokrov 6,2-litrskega motorja ... 

V nekem trenutku žerjavist na klešče namesti posebno ploščo, s katero nato udarja po ostankih značilnega dolgega nosu avtomobila ter mu spreminja njegovo izvorno športno-elegantno obliko.

Sledi še stiskanje, nato pa ostanke avta, s katerega je že prej odpadla markantna zvezda na nosu, prenese v mlin za "faširanje". 

Supešportnega SLS-a so pri Mercedes-Benzu izdelovali med letoma 2010 in 2015. Nadomestil ga je mercedes-AMG GT. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:16 7. Avgust 2015.

    Pa še za ekologijo jim dol visi. Ali so slučajno odstranili plastike, tekočine, akumulator .... in zložili avto v 42 …

  • 09:36 7. Avgust 2015.

    To bi bila primerna kazen za vse, ki ne uporabljajo smerokazov ali parkirajo na mestih za invalide.

  • 08:43 7. Avgust 2015.

    Pleh je pleh.<br />Važno, da ga prej operejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.