Tako vam v Sarajevu ukradejo BMW-ja

Dobro minuto je trajalo, da so nepridipravi vlomili v pred nadzorno kamero parkiran BMW X6, ga usposobili in se z njim odpeljali.
Oglej si celoten članek

Na spletnem portalu Youtube je bil objavljen prizor iz glavnega mesta BiH. Trojica si v avtomobilu kar nekaj časa ogleduje prestižnega bavarskega križanca, nato pa gredo v akcijo. 

Potem ko prvi vlomi v avtomobil, delo na avtomobilskem računalniku prevzame drugi, medtem ko tretji preverja avtomobil. Nekaj deset sekund kasneje je BMW že prižgan in trojica z njim izgine v noč.

Bosanski mediji, ki poročajo o dogodku, sicer ne navajajo, ali ima zgodba za lastnika srečen konec, niti ali je policija potrdila avtentičnost posnetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:31 3. Avgust 2013.

    Dodatno skrito stikalo z relejem, pa lahko vse kable izčupajo in ga ne bodo vžgali. Lahko pa ga naložijo na …

  • 18:59 3. Avgust 2013.

    Pogosto več pomeni stara dobra jeklena ročka za zaklenit volan, kot 1000 + 1 elektronika.... če ne drugega vsaj dodatno …

  • 17:16 3. Avgust 2013.

    Vprašajte za komentar še BMW Slovenija. Sprenevedajo se in jim ta način kraje ni poznan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.