Takšen bo novi BMW M4

Foto: BMW BMW M4 koncept Foto: BMW BMW M4 koncept Foto: BMW BMW M4 koncept Foto: BMW BMW M4 koncept Foto: BMW BMW M4 koncept
BMW je moral uradno predstaviti prve fotografije M4 koncepta, ki v veliki meri že nakazuje serijskega kupejevskega mišičnjaka, naslednika slovitega M3 coupeja.
Oglej si celoten članek

Ko BMW napove nov model s slovito črko M na maski, velja dati oči na peclje, še posebno kadar gre za paradnega konja M-divizije. 

Ker so na splet že ušle prve fotografije najmočnejšega koncepta v novi seriji 4, so pri BMW raje pohiteli in kar sami objavili uradne fotografije zunanjščine avtomobila, ki bo do serijske inačice verjetno le še subtilno spremenjena. 

Kaj več o avtomobilu bo znanega konec tedna, ko ga bodo uradno predstavili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.