Takšen bo Xiaomijev električni avtomobil

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
V javnost so prišle prve fotografije električnega avtomobila xiaomi MS 11, ki naj bi ga na trg lansiral kitajski gigant.
Oglej si celoten članek

Kitajski proizvajalec uporabne elektronike Xiaomi bo predvidoma leta 2023 predstavil svoj električni avtomobil, na kitajske ceste pa naj bi zapeljal leto kasneje.

Avto Bodo v Hočah kmalu delali avte za Sony?

Pred časom so fotografi na cestah že ujeli prve prototipe novega avtomobila, zdaj pa so po spletu zaokrožile prve dejanskega slike novega avtomobila, ki se bo imenoval xiaomi MS 11.

Foto: Zajem zaslona xiaomi MS 11

Podatki o dosegu in pogonskem sklopu so seveda še neznani, znano pa je, da naj bi baterije kupili pri podjetju CATL ali pa pri BYD-u. Obstaja tudi možnost, da bodo elektromotorje izdelovali kar sami pri Xiaomju.

Avto Ste že videli teslo s podaljševalnikom dosega?

Ponudba kitajskega giganta, ki je pri nas znan predvsem po pametnih telefonih in prenosnih računalnikih, bi se tako kmalu razširila še v avtomobilski sektor.

Foto: Zajem zaslona xiaomi MS 11

Avto Tesla semi: hekerji razvozlali zamolčan podatek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.