Takšen je SL prišel iz pomlajevalne kure

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL
Mercedes-Benz je skušal skrivnost ohraniti še nekaj dni, pa vendar je osveženi roadster SL že ušel na plano in se razkazal svetu.
Oglej si celoten članek

Mercedes-Benz je z zakrito fotografijo SL-a v četrtek malce podražil javnost in jo spomnil, da bo na skorajšnjem salonu v Los Angelesu pokazal facelift sedanje generacije svojega športnega dvoseda. Pa so jim v zelje skočili neznanci, ki so uradne fotografije že naslednji dan objavili na spletu.

Z njih je vidno, da ima SL nekoliko spremenjen prednji del z novo zašiljenimi lučmi in "diamantno" motorno masko, vse v kontekstu aktualnih modelov iz Stuttgarta. Malce celo spominja na brutalnega GT-ja, bo kdo rekel. Tudi zadaj so ga malce spilili, nova je grafika povsem v rdeče obarvanih svetil, nov je tudi difuzor z inkorporiranimi cevmi. 

Tako kot vsi zadnji modeli ima tudi SL nov multfunkcijski volan, večji je zaslon infotainment naprave, medtem ko okrogli gumb za rokovanje z vmesnikom zgleda enako. 

Pričakovati gre tudi določene spremembe pod pokrovom, predvsem v smislu bolj učinkovitih motorjev, vključno pri najmočnejšem SL63 AMG. Več v prihodnjih dneh.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.