Takšnega "golfa" pripravljajo pri Škodi!

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Škoda bo predstavila resnega konkurenta v golfovem razredu.
Oglej si celoten članek

To vsaj napoveduje študija Vision RS, ki jo bodo predstavili na oktobrskem avtosalonu v Parizu. 

Prva skica koncepta napoveduje kombilimuzino, ki bo po podatkih iz Mlade Boleslave dolga 4,36 metra. Čiste linije imajo nekaj ostrih detajlov, kot so prednja svetila in agresiven nos, ramenska črta ali ozke zadnje luči. Zanimiv detajl na študiji bo izpisano ime znamke prek prtljažnih vrat, podobno, kot smo vajeni pri Porscheju. 

Foto: Škoda Škoda vision RS

Kaj od tega bomo dejansko videli na serijskem modelu, bo treba počakati vsaj še pol leta, je pa jasno, da bo novi model nadomestil dosedanjega rapida, ki je bil doslej bolj nizkocenovna izbira med množico konkurentov. Očitno bodo Čehi z naslednikom izkazali veliko večje ambicije v golfovem razredu, kot doslej. Bo imel zaradi tega težave tudi golf?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:37 31. Avgust 2018.

    Začnite si zaslužiti 183 evrov na 274 evrov na uro, da bi delali na spletu od doma nekaj ur na …

  • 10:52 31. Avgust 2018.

    TO NI RES IMAM OCTAVIO IN IMA MENJALNIK ENAKO 6 STOPENJ.

  • 10:13 31. Avgust 2018.

    Papir prenese vse. Avto v produkciji niti približno ne bo tak, ker koncern tega ne bo dovolil. To je isto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.