Avto
4389 ogledov

Takšnega "golfa" pripravljajo pri Škodi!

Škoda vision RS Škoda
Škoda bo predstavila resnega konkurenta v golfovem razredu.

To vsaj napoveduje študija Vision RS, ki jo bodo predstavili na oktobrskem avtosalonu v Parizu. 

Prva skica koncepta napoveduje kombilimuzino, ki bo po podatkih iz Mlade Boleslave dolga 4,36 metra. Čiste linije imajo nekaj ostrih detajlov, kot so prednja svetila in agresiven nos, ramenska črta ali ozke zadnje luči. Zanimiv detajl na študiji bo izpisano ime znamke prek prtljažnih vrat, podobno, kot smo vajeni pri Porscheju. 

Škoda vision RS | Avtor: Škoda Škoda

Kaj od tega bomo dejansko videli na serijskem modelu, bo treba počakati vsaj še pol leta, je pa jasno, da bo novi model nadomestil dosedanjega rapida, ki je bil doslej bolj nizkocenovna izbira med množico konkurentov. Očitno bodo Čehi z naslednikom izkazali veliko večje ambicije v golfovem razredu, kot doslej. Bo imel zaradi tega težave tudi golf?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Ellie_Wager 16:37 31.avgust 2018.

    Začnite si zaslužiti 183 evrov na 274 evrov na uro, da bi delali na spletu od doma nekaj ur na dan..... Moje prvo plačilo je bilo 29864 EUR za delo 4 ure na dan na spletu in bilo je v ...prikaži več redu in popolnoma spremenilo moje življenje..... Vsi morajo to nalogo poskusitii zdaj, tako da sledite tej povezavi..... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com

  • bojan99 10:52 31.avgust 2018.

    TO NI RES IMAM OCTAVIO IN IMA MENJALNIK ENAKO 6 STOPENJ.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:13 31.avgust 2018.

    Papir prenese vse. Avto v produkciji niti približno ne bo tak, ker koncern tega ne bo dovolil. To je isto kot pri menjalnikih pri 1.6 dizlih. Passat ima 6-stopenj, Octavia pač samo 5. VW ne bo dovolil kanibaliziranja znotraj svoje ...prikaži več skupine, kjer je GOLF še vedno kralj. Torej smo mokre Škodine sanje.