Tesla: Pripelji 10 kupcev in avto dobiš zastonj

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška Tesla je znana po nevsakdanjem pristopu do kupcev. Vozniki električne tesle model S lahko tako na hitrih Teslinih polnilnicah vozila polnijo zastonj, zdaj pa nameravajo kupce pridobiti na svojo stran še s povsem novim prodajnim pristopom.
Oglej si celoten članek

Pri Tesli so se odločili za sicer "piramidni" sistem. Vsakemu, ki bo prvi v svoji regiji pripeljal deset strank, ki se bodo določili za nakup novega avtomobila, bo lastnik Tesle Motors podaril povsem nov in z vso dodatno opremo založen model X, vreden skoraj 100 tisoč evrov.

Tistim, ki bodo pripeljali deset kupcev bo ponudil možnost nakupa posebne izvedenke modela X in dodal še 18.000 evrov popusta, tistim, ki bodo v salon pripeljali pet kupcev, pa bo omogočil udeležbo na gala otvoritvi gigafactoryja, tovarne v Nevadi, kjer bodo proizvajali baterije za električna vozila. Otvoritev bo prihodnje leto.

Šef Tesla Motors Elon Musk je na spletne naslove lastnikov tesle poslal sporočilo, da jih prodaj vozila v salonu stane 1800 evrov stroškov, od ust do ust je ceneje. Ponuja tudi 900 evrov popusta za tiste kupce, ki jim je avto priporočil lastnik tesle S, tudi lastnik tesle S pa bo v tem primeru prejel 900 evrov, ki jih bo lahko porabil za nakup novega vozila, dodatkov za njegov avtomobil ali pa za servisne storitve.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:31 31. Julij 2015.

    Kdo ti pa bi imel tole? Za tak denar si rajši kupim pravi avto z velikim številom konjev pod motorjem, …

  • 13:14 31. Julij 2015.

    to je res daleč od piramide, res ne znate drugega objavljat kot laži?

  • 12:37 31. Julij 2015.

    novinarček naj se pozanima kaj je piramidni sistem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.