Avto
81 ogledov

Tesla: Pripelji 10 kupcev in avto dobiš zastonj

Elon Musk EPA
Ameriška Tesla je znana po nevsakdanjem pristopu do kupcev. Vozniki električne tesle model S lahko tako na hitrih Teslinih polnilnicah vozila polnijo zastonj, zdaj pa nameravajo kupce pridobiti na svojo stran še s povsem novim prodajnim pristopom.

Pri Tesli so se odločili za sicer "piramidni" sistem. Vsakemu, ki bo prvi v svoji regiji pripeljal deset strank, ki se bodo določili za nakup novega avtomobila, bo lastnik Tesle Motors podaril povsem nov in z vso dodatno opremo založen model X, vreden skoraj 100 tisoč evrov.

Tistim, ki bodo pripeljali deset kupcev bo ponudil možnost nakupa posebne izvedenke modela X in dodal še 18.000 evrov popusta, tistim, ki bodo v salon pripeljali pet kupcev, pa bo omogočil udeležbo na gala otvoritvi gigafactoryja, tovarne v Nevadi, kjer bodo proizvajali baterije za električna vozila. Otvoritev bo prihodnje leto.

Šef Tesla Motors Elon Musk je na spletne naslove lastnikov tesle poslal sporočilo, da jih prodaj vozila v salonu stane 1800 evrov stroškov, od ust do ust je ceneje. Ponuja tudi 900 evrov popusta za tiste kupce, ki jim je avto priporočil lastnik tesle S, tudi lastnik tesle S pa bo v tem primeru prejel 900 evrov, ki jih bo lahko porabil za nakup novega vozila, dodatkov za njegov avtomobil ali pa za servisne storitve.


Komentarjev 3
  • vzev 15:31 31.julij 2015.

    Kdo ti pa bi imel tole? Za tak denar si rajši kupim pravi avto z velikim številom konjev pod motorjem, ki spustijo tudi kaj zvoka.

  • Decko 13:14 31.julij 2015.

    to je res daleč od piramide, res ne znate drugega objavljat kot laži?

  • Pivni 12:37 31.julij 2015.

    novinarček naj se pozanima kaj je piramidni sistem