Testni audi SQ7 trčil na Nürburgringu

Med testiranji na progi Nürburgring je testni audi Q7 v enem od ovinkov dokazal, da še ni pripravljen za serijsko proizvodnjo pod oznako SQ7. Avto namreč ni zvozil zahtevnega zavoja in je trčil v ograjo.
Oglej si celoten članek

Dirkaški suv? Čeprav skregano z osnovno logiko namembnosti posameznih kategorij, so takšni avtomobili vedno našli dovolj entuziastov. Modelom, kot so BMW X5/6 M, porsche cayenne turbo, mercedes-benz ML AMG in drugim želi Audi ob bok postaviti povsem novo generacijo Q7, ki ji bo dodal črko S. 

V ta namen so testni avto poganjali po dirkališču v Nürburgringu, kjer pa je v enem od ovinkov pred kamero gledalca avto prekoračil svoje zmožnosti, podkrmarjen zdrsnil mimo idealne linije ovala, ob tem pa izgubil dober oprijem ter posledično z bokom nič kaj nežno trčil v zaščitno ograjo. 

Audi je sicer nadaljeval pot, vendar pa je verjetno takoj zavil k mehanikom na pregled diagnostike podvozja. Verjetno audi R8 ne bi niti trenil z nosom, če bi se znašel v istem zavoju. Resnični športnik pač.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.