Tip je šel na počitnice, kaj je tukaj čudnega?

Foto: Nemška policija
Foto: Nemška policija
Čudno je stanje njegovega počitniškega prevoznega sredstva.
Oglej si celoten članek

Bavarska policija je delila fotografijo ustavljenega vozila vrste smart. S fotografije je takoj jasen vzrok, zakaj je policistom ob miniaturnem avtomobilu zaledenela kri.

52-letni voznik iz Litve je bil očitno v tranzitu prek Nemčije nekam v toplejše kraje. Čeprav je vozil komaj 2,5 metra dolgega smarta prve generacije, pa je vanj stlačil skoraj toliko rekvizitov, kot jih s seboj vozi povprečna družina.

Ves prostor levo, desno in za voznikom je bil do zadnjega kotička napolnjen s torbami, hladilno torbo, senčnikom, brisačami ... Zakrit je bil celo velik del vetrobranskega stekla, kaj šele, da bi imel voznik prost pogled na desno. 

Seveda so nemški policisti zavihali rokave in avto ter lastnika dodobra pretresli. Med drugim mali smart že nekaj mesecev ni bil zavarovan, voznik pa ni imel pri sebi niti vozniškega dovoljenja. Kako oziroma kje se je nadaljeval njegov dopust, ni znano.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.