Avto
6851 ogledov

Tip je šel na počitnice, kaj je tukaj čudnega?

Napolnjen avto smart Nemška policija
Čudno je stanje njegovega počitniškega prevoznega sredstva.

Bavarska policija je delila fotografijo ustavljenega vozila vrste smart. S fotografije je takoj jasen vzrok, zakaj je policistom ob miniaturnem avtomobilu zaledenela kri.

52-letni voznik iz Litve je bil očitno v tranzitu prek Nemčije nekam v toplejše kraje. Čeprav je vozil komaj 2,5 metra dolgega smarta prve generacije, pa je vanj stlačil skoraj toliko rekvizitov, kot jih s seboj vozi povprečna družina.

Ves prostor levo, desno in za voznikom je bil do zadnjega kotička napolnjen s torbami, hladilno torbo, senčnikom, brisačami ... Zakrit je bil celo velik del vetrobranskega stekla, kaj šele, da bi imel voznik prost pogled na desno. 

Seveda so nemški policisti zavihali rokave in avto ter lastnika dodobra pretresli. Med drugim mali smart že nekaj mesecev ni bil zavarovan, voznik pa ni imel pri sebi niti vozniškega dovoljenja. Kako oziroma kje se je nadaljeval njegov dopust, ni znano.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.