Tista druga lepota salona

Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: Gregor Prebil Hostese na avtomobilskem salonu v Frankfurtu Foto: EPA Hostesa na IAA Foto: EPA Hostesa na IAA Foto: EPA Hostesa na IAA Foto: EPA Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA Foto: Profimedia Hostesa na IAA
In kaj pravijo hostese na salonu IAA v Frankfurtu? Večinoma se zgolj smejijo in s svojimi postavami ter oblekami skrbijo, da avtomobili poleg njih delujejo še lepše, bolj vabljivo. Skoraj prepričajo, da bi ob nakupu avta dobili še eno v prtljažniku. A nekatere hostese imajo tudi pomembnejše funkcije ...
Oglej si celoten članek

Tako so hostese dvignile prenekatero zaveso s skupno kar 219 novosti, kolikor so jih letos razstavljalci pripeljali na največji avtosalon leta v Frankfurt. 

Nepogrešljivo je tudi njihovo delo za bližnjimi info točkami vsakega razstavljalca, kjer obiskovalcem delijo informacije o novostih posamezne znamke ali jih usmerjajo, če imajo dodatne potrebe. 

PREBERITE ŠE: 

Ženski spol ima že dolgo izredno vlogo pri razvoju avtomobilizma, spomnimo se zgolj na Berto Benz, ki je morala svojega moža Karla pred 129 leti z lastnim vložkom prepričati, da je na pravi poti pri razvoju samovozeče kočije.

In čeprav salona tako kot pred dvema letoma tokrat ni odprla nemška kanclerka Angela Merkel, pa visokih gostij ni manjkalo. Med drugim je prvič na evropski salon dospela tudi Mary Barra, vrhovna šefica koncerna General Motors, s čimer je dala jasno spodbudo znamki Opel pri njenih načrtih za vnovičen vzpon.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.