To je ameriški passat

Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg
Volkswagen je razkril novega passata, namenjenega ameriškemu tržišču. Model, ki so ga premierno predstavili na avtosalonu v Detroitu, je bil do zdaj znan pod imenom New Midsize Sedan – NMS.
Oglej si celoten članek

Ameriški različico volkswagen passata bodo proizvajali v novi VW-jevi tovarni v mestu Chattanooga v ZDA. Prodajati ga bodo začeli sredi avgusta, njegova cena pa bo 15.500 evrov in več.

Volkswagen navaja, da nova limuzina ponuja prostorno notranjost, prtljažnik s prostornino 529 litrov, bogato opremo in tri motorne različice, dve bencinski in eno dizelsko. Bencinska agregata sta 2,5-litrski (125 kW/170KM) in 3,6-litrski VR6 z močjo 206 kW/280KM, ki je kombiniran z DSG menjalnikom dvojno sklopko. Dizelski agregat je 2.0 TDI z močjo 103 kW/140KM.

Passat za ZDA je nekoliko daljši od evropskega in v dolžino meri 4868 milimetrov, širok je 1835 milimetrov, visok 1472 milimetrov, medosni razmak pa je 2803 milimetrov. Američani bodo lahko izbirali med tremi paketi opreme: S, SE in SEL. Že osnovni model bo imel v serijski opremi ESP, ABS, BA in Hill Climb Assist sisteme, šest zračnih blazin, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, klimatski sistem, cruise control, radio-CD, Bluetooth ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.