To je drugi mini clubman

Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman Foto: MINI Mini clubman
Mini clubman druge generacije se je uradno pokazal. Precej drugačen od predhodnika je dobil še ena vrata.
Oglej si celoten članek

Za zdaj so sicer uradne le fotografije, spremnega teksta še ni, je pa znano, da je clubman postavljen na isto platformo kot klasični mini in BMW serije 2 active tourer. Uradne mere torej še niso znane, vendar pa je verjetno nekoliko daljši in širši od predhodnika, še posebej, ker je vstop v drugo vrsto sedaj prek klasičnih vrat na vsaki strani. Prva generacija je imela le ena vrata, pa še ta so bila kratkega "samomorilskega" tipa. Ostaja pa posebnost zadnjih dvojnih vrat, tako da jih ima avtomobil uradno kar 6.

Na vsak način pa ima 2. clubman bolj klasično karavansko obliko, prtljažnik po fotografijah sodeč deluje precej večji in uporabnejši. Sicer pa ne gre pričakovati kakšnih posebnih odmikov od klasičnega minija niti glede tri- in štirivaljnih pogonov niti notranje ureditve in dodatkov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.