To je Ferrarijev SUV odgovor tekmecem

Foto: Ferrari
Foto: Ferrari
Pri Ferrariju so objavili uradno skico svojega prvega SUV modela purosangue.
Oglej si celoten članek

Lambrorhini že dalj časa uspešno trži urusa, Aston Martin ima DBX 707, Maserati je ta teden predstavil svoj baby SUV grecale, ki se uvršča pod športnega terenca levante, Ferrari pa je končno predstavil uradno skico svojega prvega športnega terenca purosangue.

Avto Ferrari presenetil s povsem novim modelom

Domneva se, da ga poganja elektrificiran pogon z 2,9-litrskim twin-turbo V6 z 830 KM, ki ga sicer poznamo iz modela 296 GTB. Iz Ferrarija so potrdili, da lahko premiero pričakujemo še letos.

Uh! Uničili zametek najhitrejšega serijskega ferrarija

Zatemnjena fotografija, objavljena na uradnem Instagram profilu znamke, kaže, kako bo videti "nos" vozila in potrjuje pristnost fotografij, ki so pricurljale na splet pred nekaj tedni. Purosangue s povečano oddaljenostjo od tal bo uradno najvišji model v Ferrarijevi ponudbi, z masivnimi odprtinami v sprednjem odbijaču in brez klasične rešetke hladilnika s trakom, ki povezuje LED žaromete.

Svet Vsem zaposlenim bodo izplačali 11.535 evrov nagrade

Do neke mere bi lahko rekli, da je videz sprednjega dela navdihnjen z najmočnejšim modelom v ponudbi SF14 Stradale s 1014

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:02 25. Marec 2022.

    Ta avto je popoln odgovor na podnebno krizo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.