To je najslabši voznik

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na natečaju Kdo je najslabši voznik na Nizozemskem so organizatorji dobili nespornega zmagovalca. Eden od tekmovalcev po imenu Pim je med testiranjem reakcijskega časa zamenjal stopalki za plin in zavoro.
Oglej si celoten članek

Ampak to je bil šele začetek Pimovega prikaza vozniških sposobnosti. Po storjeni napaki ga je zajela panika, namesto da bi jo popravil, pa je sunkovito zavil volan, tako da je avtomobil raje kot v zaščitno steno zapeljal s piste.

Pim je spustil volan, si pokril oči in zgolj čakal, kdaj bo konec. Preden se je testni volvo z razbitim vetrobranskim steklom in aktiviranimi zračnimi blazinami končno ustavil, je povozil še kamermana in gosta v oddaji, vendar pa k sreči ni bil nihče resneje poškodovan.

V videu si oglejte reakcije Pimovih sopotnic, ki naj bi ocenjevale njegovo vožnjo. Čeprav nizozemsko verjetno ne razumete, "navdušenja" ni težko razbrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:40 9. Julij 2011.

    eh ni zamenjal...njegova naloga je bila, da mora pri 70km/h ob dvema znakoma se obrnit nazaj in napravit čeking čez …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.