Avto
14 ogledov

To je najslabši voznik

najslabši šofer Youtube
Na natečaju Kdo je najslabši voznik na Nizozemskem so organizatorji dobili nespornega zmagovalca. Eden od tekmovalcev po imenu Pim je med testiranjem reakcijskega časa zamenjal stopalki za plin in zavoro.

Ampak to je bil šele začetek Pimovega prikaza vozniških sposobnosti. Po storjeni napaki ga je zajela panika, namesto da bi jo popravil, pa je sunkovito zavil volan, tako da je avtomobil raje kot v zaščitno steno zapeljal s piste.

Pim je spustil volan, si pokril oči in zgolj čakal, kdaj bo konec. Preden se je testni volvo z razbitim vetrobranskim steklom in aktiviranimi zračnimi blazinami končno ustavil, je povozil še kamermana in gosta v oddaji, vendar pa k sreči ni bil nihče resneje poškodovan.

V videu si oglejte reakcije Pimovih sopotnic, ki naj bi ocenjevale njegovo vožnjo. Čeprav nizozemsko verjetno ne razumete, "navdušenja" ni težko razbrati.

Komentarjev 1
  • majaz 11:40 09.julij 2011.

    eh ni zamenjal...njegova naloga je bila, da mora pri 70km/h ob dvema znakoma se obrnit nazaj in napravit čeking čez ramo....ob tem pa ni bil pozoren za naprej....ga je zajela panika in je krenil levo...ob tem pa zbil kameramana in ...prikaži več voditelja oddaje, ki je čez 8dni okreval. Ta Pim je še bl grozno vozil po Parizu, na začetku pa je itak gledal v ogledalo, da bi bil čim lepši, medtem ko je pozabil na promet....