Top Gear streljal na Stiga

Foto: Žurnal24 Tokratna epizoda je bila le predhodnica nove, že 16 sezone, ki se bo pričela jan

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nova epizoda najbolj priljubljene avtomobilistične serije na svetu je postregla z dramatičnim vrhuncem. Trojica voditeljev je zaradi izdajstva streljala na Stiga.
Oglej si celoten članek

Stig je bil več sezon eden najbolj skrivnostnih oseb na svetu. Mož z belo čelado je bil znan po svojih skorajda neprekosljivih vozniških sposobnostih (premagal ga je le Rubens Barichello), čudnih navadah in predvsem anonimnosti, ki so jo pri BBC varovali bolj kot Američani kode za jedrski napad.

Največ je štel strel v mednožje. Oglejte si VIDEO.

Profesionalni dirkač Ben Collins pa je letos iz jeze, ker naj bi mu iz franšize Stiga v žep kapnilo premalo, izdal avtobiografijo, v kateri je razkril, da je prav on skrivnostni mož čudnih navad.

V prvi epizodi po razkritju so se Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May nad svojim nekdanjim kolegom grdo maščevali, saj so nanj streljali iz mimovozečih avtomobilov. Seveda je imel tako kot vedno glavno besedo (in največjo puško) Clarkson ... Kliknite na video v zavihku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.