Avto
13 ogledov

Top Gear streljal na Stiga

Tokratna epizoda je bila le predhodnica nove, že 16 sezone, ki se bo pričela jan
1/2
Žurnal24 main
Nova epizoda najbolj priljubljene avtomobilistične serije na svetu je postregla z dramatičnim vrhuncem. Trojica voditeljev je zaradi izdajstva streljala na Stiga.

Stig je bil več sezon eden najbolj skrivnostnih oseb na svetu. Mož z belo čelado je bil znan po svojih skorajda neprekosljivih vozniških sposobnostih (premagal ga je le Rubens Barichello), čudnih navadah in predvsem anonimnosti, ki so jo pri BBC varovali bolj kot Američani kode za jedrski napad.

Največ je štel strel v mednožje. Oglejte si VIDEO.

Profesionalni dirkač Ben Collins pa je letos iz jeze, ker naj bi mu iz franšize Stiga v žep kapnilo premalo, izdal avtobiografijo, v kateri je razkril, da je prav on skrivnostni mož čudnih navad.

V prvi epizodi po razkritju so se Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May nad svojim nekdanjim kolegom grdo maščevali, saj so nanj streljali iz mimovozečih avtomobilov. Seveda je imel tako kot vedno glavno besedo (in največjo puško) Clarkson ... Kliknite na video v zavihku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.