Tovornjak v burji le po dveh kolesih

Foto: Danijel Draca/Facebook
Foto: Danijel Draca/Facebook
Poljski tovornjakar je ignoriral prepoved vožnje za tovorna vozila.
Oglej si celoten članek

Zaradi orkanske burje so deli avtoceste Reka - Zagreb že od včeraj odprti le za osebna vozila. A voznik tovornjaka s poljskimi
registrskimi tablicami se je očitno odločil, da prepovedi vožnje za tovorna vozila ne bo upošteval in se je kljub temu odpravil na pot.

xxx

Videoposnetek, ki ga je naredil voznik za tovornjakarjem, prikazuje prikazuje njegovo vožnjo, med katero je vozilo zaradi vetra tako zanašalo, da je nekaj časa vozil le po dveh kolesih. 

Posnetek je bil narejen na odseku Hreljin - Kukujanovo. Voznik očitno ni pričakoval takšne situacije. Ko je ugotovil, da je zadeva resna, je vozilo ustavil na odstavnem pasu. 

Previdno! Zaradi snega kaos na cestah

Huda ura na Obali Huda ura tudi na Primorskem

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.