Traktor na kabrioleta polil gnojnico

Foto: Bavarska policija
Foto: Bavarska policija
Kaj nastane, ko kmet pozabi odprto cisterno z gnojevko ter zapelje mimo kabrioleta z odprto streho? Avto za odpis.
Oglej si celoten članek

Natančno to se je minulo soboto zgodilo v mestecu Altomünster  nedaleč stran od nemškega Münchna.

Kmet je s traktorjem, ki je vlekel cisterno z gnojevko, zapeljal na cesto, a pred tem pozabil zapreti vrhnjo loputo. Med vleko je prišlo do sunka, pri čemer je iz cisterne pljusnil velik val gnojnice ravno v trenutku, ko sta se v renault megane kabrioletu mimo pripeljala 53-letni oče in njegova najstniška hčerka, poroča Bild.de. Uživajoč toplo spomladansko vreme sta imela streho odprto ...

Pomladne vonjave je v trenutku zamenjal neznosen smrad, oba potnika pa sta bila v hipu od glave do pet oblita z gnojnico. Seveda je bil poln tekočih živalskih odpadkov tudi avto. Policija je v ponedeljek sporočila, da je bilo kakih pet tisočakov vredno vozilo v incidentu tako "poškodano", da je bržkone zrelo za odpis.

Razen tega, da sta potrebovala izdatno kopel, potnika k sreči nista bila poškodovana.

* Sr.. se dogaja

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.